Около 3000 спортисти от цял свят пристигнаха миналата седмица в

...
Около 3000 спортисти от цял свят пристигнаха миналата седмица в
Коментари Харесай

Олимпийците в ПьонгЧанг се готвят за секс рекорд

Около 3000 спортисти от целия свят дойдоха предходната седмица в ПьонгЧанг. Зимните Олимпийски игри в южнокорейския град започват в петък. И до момента в който целият свят е Олимпиада до 25 февруари, състезателите няма да се интересуват единствено от конкуренциите и медалите.

За първи път разпределяне на презервативи измежду олимпийците и делегациите се случва на игрите в Сеул през 1988 година Целта тогава е да се предотврати разпространяването на HIV вируса. През 2000 година в Сидни са раздадени 90 хиляди бройки.

 Снимка 338260

На предходните зимни олимпийски игри във Ванкувър броя е 100 хиляди. А тази година са с 10 хиляди повече . Това е връх за спортния конгрес, провеждащ се през зимните месеци. Само за съпоставяне - в Рио са раздадени цели 450 хиляди презерватива. Средно по 42 на човек.

Това не е Олимпиада, а същински секс маратон! 37 кондома за най-вече две седмици . Особено като се има поради, че огромна част от всекидневието на олимпийците би трябвало да бъде заето със спортни интензивности, разнообразни от тези, които практикуват в стаите си.

 Снимка 338261

На разположение на спортистите и делегациите са фитнес център, прес център, даже места за шопинг. Гостите на ПьонгЧанг ще се усещат като вкъщи си. Или най-малко това да се пробвали да реализират домакините.

" Какво се случи в олимпийското село, си остава в олимпийското село ", споделят не един и двата участници в игрите. А очевидно историята мълчи за много пикантни случки.

Сексът е обичайната част от олимпийския дух. Все отново, толкоз млади, енергични, стимулирани спортисти със стегнати тела, живеещи в непосредствена непосредственост. Врелите и кипели в олимпийските игри споделят, че след края на надпреварите няма сън за най-малко едно денонощие.

 Снимка 338263

Всичко е безконечен ваучър. А новобранците бързо навлизат в ритъма на олимпийското село. Оказва се, че огромна част от доброволците се съгласяват да бъдат такива поради опцията да се намърдат в стаята на обичания си състезател , написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР