Около 20 сантиметра е натрупаната снежна покривка в Пампорово след

...
Около 20 сантиметра е натрупаната снежна покривка в Пампорово след
Коментари Харесай

Снежната покривка в Пампорово е 20 сантиметра

Около 20 сантиметра е насъбраната снежна завивка в Пампорово след снеговалежа през последните дни, съгласно информация от Планинската избавителна работа. Точна дата за разкриване на ски сезона в планинския курорт към този момент не е избрана, защото готовността на ски зоната зависи от метеорологичните условия, съобщи пред Българска телеграфна агенция Мариан Беляков, изпълнителен шеф на „ Пампорово “ АД.

От управлението на сдружението възнамеряват да отворят ски зоната към 16 декември, в случай че до тогава има задоволително натурален сняг или температурите паднат до равнища, позволяващи работа на системите за изкуствено заснежаване.

Днес е последният ден, в който може да се закупят въжен превоз карти за Пампорово за целия зимен сезон на миналогодишните цени. Промоционалните условия важат както за сезонна карта, по този начин и за новия тип въжен превоз карта Select, която може да се купи с отворени дати за прилагане. В началото на декември се чака да бъдат оповестени новите цени на въжен превоз картите, съобразени с повишаването на електрическата енергия.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР