Около 100 хиляди лева са събрани в подкрепа на пострадалите

...
Около 100 хиляди лева са събрани в подкрепа на пострадалите
Коментари Харесай

100 000 лв. събра вече БЧК за Турция

Около 100 хиляди лв. са събрани в поддръжка на потърпевшите от, заяви Ясен Сливенски от Българския Червен кръст (БЧК), представен от БНР.

Припомняме, че филантропичната организация още (IBAN: BG64UNCR76301078660913 - за потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия), като средства се набират и с SMS на стойност 1 лева на къс номер 1466.

За за набиране на материални дарения Сливенски изясни: " На нашия уебсайт има напътствие. От на следващия ден посредством нашите регионални препоръки ще могат да се вършат дарения. Обръщаме се към компании, производители най-много на нови облекла, ново спално долни дрехи, изискването е всичко да е ново, непосредствено ще бъдат превозени и доставени на потърпевшите. Нямаме време за губене всяко нещо да се преглежда, по тази причина се обръщаме към българското общество всички да дават нови облекла , нови артикули от изброените групи. "

От БЧК-Варна са приемали дарения и през днешния ден. Нови облекла, обувки и хигиенични материали ще се одобряват в постройката на Българския Червен кръст във Варна на улица " Братя Шкорпил " 3 до 11 февруари от 9:30 до 16:30 часа.
 Главното мюфтийство събра 42 000 лева за потърпевшите от земетресението в Турция
Главното мюфтийство събра 42 000 лева за потърпевшите от земетресението в Турция

Дарения ще се събират до 13 февруари
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР