Оклахома Сити отново намира ритъма си и вече забрави за

...
Оклахома Сити отново намира ритъма си и вече забрави за
Коментари Харесай

Пол Джордж говори за бъдещето си

Оклахома Сити още веднъж намира ритъма си и към този момент не помни за късата си неприятна серия от три следващи загуби, заличавайки я с пет поредни победи все още. Пол Джордж играе устойчиво в първия си сезон с Тъндър, само че не попадна в Мача на звездите, което породи редица полемики, а една от тематиките бе добре познатата такава за бъдещето му в ОКС - ще остане или ще си тръгне? По всичко проличава, че крилото клони към оставане, а главната причина за това е суперзвездата на клуба - Ръсел Уестбрук. “

Ръс е повода това решение да стартира да наподобява все по-лесно. Той е необикновен темперамент. Винаги поддържа и пази съотборниците си”, разяснява Джордж, загатвайки, че по всяка възможност ще преподпише с сегашния си клуб.

Бившият състезател на Индиана не приказва за личната си обстановка по отношение на Мача на звездите, само че се изрази напълно в поддръжка на Уестбрук, като акцентира, че той би трябвало да е титуляр, а не запаса в шоуто.

В 44 мача за ОКС Джордж има приблизително по 20.9 точки, 5.6 битки и 3.0 асистенции при най-високата успеваемост от тройката в НБА кариерата си - 42.2%. Освен това той е втори по отнети топки приблизително на мач в цялата лига с 2.1, като пред него е само Ерик Бледсоу от Милуоки с 2.2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР