Оказва се, че за няколкочасовото въртене на кючеци в кръчмите

...
Оказва се, че за няколкочасовото въртене на кючеци в кръчмите
Коментари Харесай

Лъснаха хонорарите на чалга звездите на „Пайнер“

Оказва се, че за няколкочасовото въртене на кючеци в кръчмите с микрофон в ръка, родните чалгарки прибират баснословни суми.

 

Димитровградският чалга император Митко Пайнера е фамозен със звездите си, като в каталога са имената на Преслава, Емануела, Ивана, Лидия, Веселин Маринов, Анелия, Глория, Милко Калайджиев и ред други чалгари.

 

Около хонорарите им постоянно е имало нечиста сделка като са се въртели големи суми. Оказва се обаче, че съгласно каталога за наем на реализатори, множеството са тъкмо такива.

Така да вземем за пример скандалната наркоманка Диона изкарва на вечер тъкмо сумата, която й бе постановена от съда като гаранция за освобождението й – 5 бона.

 

И въпреки да прибира над 5 минимални заплати за вечер, Диона надалеч не може да се мери с кралиците Емануела и Преслава. Тъй като Емануела е част от екипа на „ Денсинг Старс “, ще прибира дори и от горната страна. Двете с Преслава, са най-оборотните певици на „ Пайнер “ и една вечер развлечение с тях коства на нощните заведения по 12 бона за всяка.

 

За 10 бона можете да си наемете Джордан, който пее на 6 езика, единият от които цигански.

Глория и съперницата й – националната фаворитка Ивана пък вървят доста по-евтино, макар известността си. Участие на Глория или Ивана коства по 8 000 лв..

Феновете считат, че трансфериралият 70-те Милко Калайджиев е подценен, поради, че пее по кръчмите против скромната сума от 2 500 лв..

 

Певецът-любимец на всяка власт Веселин Маринов държи фронта с хонорар от 8 бона на присъединяване, до момента в който една от обичаните певици на Ахмед Доган – Тони Дачева прибира едвам по 3 000 лв. на вечер. Политически обвързаните реализатори не знаят какво е апетит, поради, че някогашният общински консултант в Бобов дол – Борис Дали се разписва против сумата от 4 500 лв.. За същите пари пее и неособено известната Симона, до момента в който прими като Анелия и Теди Александрова, прибират по 7 000 лева на вечер. За същите пари могат да се наемат за вечерно празненство Роксана и Ариа.

 

5 500 на вечер е хонорарът на нашумялата Лидия, а дуетната й половинка от шлагера „ Боже мой “ Десита може да се ангажира против сумата от 5000 лв..

Участието на Райна коства 4 000 лв., а една от най-големите звезди на Митко Пайнера – Галин, прибира по 7 500 лв. от присъединяване.

Инфо: Уикенд

Тагове: Емануела Преслава Глория Ивана Лидия Веселин Маринов Анелия Милко Калайджиев Ариа Борис Дали Роксана чалга звезди хонорари участия „ Пайнер “ Митко Пайнера
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР