Оказва се, че спането голо не е само през онази

...
Оказва се, че спането голо не е само през онази
Коментари Харесай

Експертът по съня казва, че всички трябва да спим голи – дори през зимата

Оказва се, че спането голо не е единствено през онази седмица през английското лято, когато температурата доближава 20C.

Като заледяване температурите и снеговалежите удариха Обединеното кралство, доста от нас си лягат облечени в пухкави пижами и бутилка с топла вода. Но един специалист упорства, че единственото нещо, което би трябвало да носите, преди да заспите, е... добре, нищо.

Носенето на костюма ви за рожден ден, даже в случай че на открито е студено, в действителност може да има както физическо, по този начин и психическо влияние изгоди за вашето здраве. Просто се уверете, че не сте известни със странния епизод с вървене насън, в случай че живеете с други.

Сами Марго е квалифициран физиотерапевт и специалист по съня в Dreams. Говорейки с Metro, тя сподели, че спането голо ще ви помогне да заспите по-бързо. „ Телесната ви температура играе решаваща роля за времето на съня ви “, сподели тя.

„ Тя е обвързвана с вашия циркаден темп – вътрешният физически часовник, който управлява цикъла ви сън/будност. Изпадане в дълбо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР