Оказва се, че снощните героиства на Жени Джаферович в Игри

...
Оказва се, че снощните героиства на Жени Джаферович в Игри
Коментари Харесай

Неочакван хейт по Джаферович и Алекса в Игри на волята

Оказва се, че снощните героиства на Жени Джаферович в " Игри на волята " напълно не са предиздвикали всички пред дребните екрани да съчувстват на гримьорката за претърпяното по време на борбата.

Както към този момент стана ясно, дамата на Ваня Джаферович се контузи грубо, откакто близо 100-килограмовата колона, която се опитваше сама да вкара в дупката, се стовари върху ръката й и премаза пръстите й. Кървавият случай потресе всички на арената. Не такова обаче, се оказва ситуацията в мрежата.

" Е, въпреки всичко я гледа цяла България, обикновено е да се направи на мъж ", " Това е раздрана кожа, нищо съществено. Аман от драми ", " Голям цирк, тази е стойкаджийка, даже ми се повдига от нея ", " Наигра се, не ѝ искам неприятното, само че каквото си е надробила, това си е изсърбала. Племето е в това положение поради нея ", " Тя един път да се включи да играе на нещо с изключение на пъзел и се преби ", избълваха мнозина в обществените мрежи след случилото се с Джаферович в " Игри на волята ".

Хейтът не подмина и притичалия се на помощ от другия тим Алекса, който пък към този момент се радва на лукса на Резиденцията след заслужена победа.

" Боже, какъв брой елементарно се връзвате всички на показността на самовлюбените нарциси Джаферович и Алекса ", " Аз допускам напъни, с цел да се вършат на забавни някои. Всичко е ЗА камерите ", " Плоския спектакъл с " благородния " Алекса към този момент е комичен ", пишат в мрежата за сърбина.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР