Оказва се, че мисълта за трета рожба не е никак

...
Оказва се, че мисълта за трета рожба не е никак
Коментари Харесай

Галена: На три диети съм, защото с две не мога да се нахраня

Оказва се, че мисълта за трета рожба не е по никакъв начин непозната за Галена и брачна половинка й – предприемачът Галин.

Техни другари също им подмятат много постоянно концепцията, само че двойката признава, че към момента не са се решили на тази стъпка.
При все, че двойката няма брак, връзката им се счита за една от най-стабилните в шоубизнеса, а и също така е скрепена от двама синове.

Големият им правоприемник Стефан се увлича по компютърните науки и от тази есен стартира образованието си в Американския лицей във Велико Търново. Малкият – Александър пък е в предучилищна.

При все голямата й претовареност, Галена е майка за образец и е много ангажирана с наследниците си. тя държи да вземе присъединяване във всеки стадий от подготовката им. Старае се да прекарва допустимо най-вече време със фамилията си, само че си дава ясна сметка, че то в никакъв случай не е задоволително. Поради тази причина постоянно подценява почивката си.

Дори и да се прибере на разсъмване от присъединяване, тя е подготвена да стане след 2-3 часа сън, с цел да каже „ Добро утро “ на брачна половинка и синовете си. Твърди, че без значение в какво положение е, когато може да направи нещо за обичаните си мъже, пък било то и закуска, постоянно го прави. Колкото и изненадващо да ви звучи, с изключение на изрядна стопанка, фолк звездата е и надарен кулинар.
Дори синовете й предложили да не поръчват храна извън, а майка им да готви всеки ден. 

Половинката на Галена пък е още по-добър готвач. Добър в готварските умения е и огромният им наследник. Александър пък обожава да се включва в месенето, когато Галена реши да замеси питка. Категорична е, че обича работата си и срещите с публиката, само че все пак от време на време й се постанова да си вземе отмора. По този метод изясни и изненадващата смяна в графика й преди месец, когато се разболяла и трябвало да отсрочи някои от изявите си.

Тя обаче не желае да разяснява мълвата, че е отсрочила свое присъединяване поради пристъп. Клюката незабавно бе обвързана с друга такава по неин адрес – че отслабва с инжекции за диабетици. Тя обаче отхвърли да удостои с коментар и тази мълва. По отношение на фигурата си, декларира през смях, че е на три диети, тъй като две не са й задоволителни, с цел да я заситят. 

Макар да е огромна и към този момент със постоянен опит в шоубизнеса, певицата постоянно се вслушва в препоръките на майка си. Преди да направи нещо, постоянно преди този момент си показва по какъв начин би реагирала майка й. Не крие, че получава рецензии от майка си, само че добавя, че те са единствено когато в действителност има защо. Доволна е, че е спряла да й прави забележки за жълтини, тъй като най-сетне ги привикнала. Споделя обаче, че по този начин се усеща доста по-добре, защото не желае да бъде обременявана в допълнение с нечии мечти.

Не крие фактът, че е щастлива поради това, че родителите й и брат й се гордеят с нея. Радва се и на положителни другари, някои от които още от детските й години. По отношение на другарите си отпреди славата твърди, че не е от хората, които не помнят. Все още не престават да са все по този начин близки с една от приятелките й от детските й години, с която дори са съседки в родното й Смядово. 
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР