Оказва се, че крал Чарлз III и покойната кралица Елизабет

...
Оказва се, че крал Чарлз III и покойната кралица Елизабет
Коментари Харесай

Крал Чарлз Трети имал тайна уговорка с кралицата за Камила

Оказва се, че крал Чарлз III и починалата кралица Елизабет II имали “негласна “ спогодба Камила да получи купата кралица-консорт. А любопитното в тази ситуация е, че тя включвала принц Андрю.

“Може би си спомняте, че принц Андрю беше забъркан в тази ситуация Джефри Епстийн “, сподели извънредно кралският специалист Кристофър Андерсен пред Us Weekly. “Чарлз изигра основна роля, с цел да се увери, че с поддръжката на принц Уилям, Андрю е повече или по-малко изпъден от фамилията. “ - сподели създателят на книгата „ Кралят: Животът на крал Чарлз “.



62-годишният херцог на Йорк, чиято връзка с починалия компрометиран финансист нашумя през есента на 2019 година, се отдръпна от кралските си отговорности по-късно същата година, откакто беше упрекнат в полово принуждение. Той беше лишен от кралските си патронажи и военни трофеи през януари, месеци откакто неговата обвинителка заведе дело против него за хипотетично полово принуждение и прочувствен стрес. Един месец по-късно Андрю уреди правосъдното дело, съгласно слуховете, с финансова помощ от майка си.

Елизабет, която умря през септември на 96-годишна възраст, “бръкна в персоналния си джоб “, с цел да помогне за заплащането на извънсъдебното съглашение, сподели още Андерсен, обяснявайки, че Андрю е бил “фаворитът “ на Нейно Величество.

Оказва се, че това били пари от общото завещание на всички деца на Елизабет II, което означавало, че част от тази сума е трябвало да отиде и при самия Чарлз. От друга страна, съглашението съвпаднало с началото на платинения празник на кралицата. Ето за какво Чарлз решил, че събитието ще бъде “перфектният миг “ да „ поддържа Камила като кралица-консорт “.



“И по този начин те подписаха неизказана имплицитна договорка, това беше компромисът “, сподели кралският създател. “Изявлението беше направено доста ненадейно, може би си спомняте, беше нещо, което изненада всички, … тя беше толкоз срещу това Камила в миналото да стане кралица в продължение на десетилетия, че мисля, че това шокира доста хора. “ - сподели още кралският специалист.

Елизабет II разгласи купата на снаха си в изказване на 6 февруари, което гласеше: “Когато след време моят наследник Чарлз стане крал, знам, че ще окажете на него и брачната половинка му Камила същата поддръжка, която оказахте и на мен “, написа тогава Нейно Величество. “И моето откровено предпочитание е, когато пристигна това време, Камила да бъде известна като Кралица-Консорт, защото тя продължава своята лоялна работа. “



Камила получи купата незабавно след гибелта на кралицата на 96-годишна възраст на 8 септември. Когато Бъкингамският замък разгласи гибелта на починалата Елизабет II, Камила беше посочена като “кралицата-консорт “ в формалното изказване, до момента в който нейният брачен партньор беше наименуван крал.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР