Оказва се, че хранителните магазини могат да ви помогнат да

...
Оказва се, че хранителните магазини могат да ви помогнат да
Коментари Харесай

Наблегнете на тези храни, за да се радвате на младежко излъчване

Оказва се, че питателните магазини могат да ви оказват помощ да останете млади за по-дълго време.

Времето не щади никого и с годините мнозина стартират да виждат досадните бръчки по лицето, неприятното положение на кожата и косата и доста други здравословни проблеми. Да тичаш при козметик или да вземеш вълшебни скъпи хапчета за запазване на младостта е добра концепция, само че не всеки може да си го разреши. Освен това, за какво да харчите толкоз доста пари, в случай че можете сами да се справите с измененията, свързани с възрастта, с помощта на продуктите, които можете да намерите в най-близкия магазин.
 Бадемите имат НЕВЕРОЯТЕН резултат върху кожата Бадемите имат НЕВЕРОЯТЕН резултат върху кожата
Въпреки че е неизбежно, излагането на слънце може да докара до съществени увреждания на кожата, прибързано стареене и изгаряния. Това...

Трябва да се яде шоколад

Да, феновете на сладкото имат необикновен шанс. Но не приказваме за елементарен млечен шоколад, който има повече захар от всички потребни свойства. Да поговорим за мрачен шоколад с % на какао най-малко 70%. Този артикул е с високо наличие на флавоноиди, които имат антиоксидантни свойства. Намалява възпалението, понижава риска от рак и сърдечни и съдови проблеми. В допълнение, подобен шоколад оказва помощ за повишение на ендорфините, хормона на щастието, а положителното въодушевление е освен прелестен бонус, само че и превъзходен асистент в битката против преждевременното стареене.

Бадеми

Всички ядки са доста потребни, само че бадемите са отлично средство за задържане на младостта. Факт е, че бадемите са богати на антиоксиданти, флавоноиди, които предотвратяват възпаленията, защищават клетките от увреждане и удължават младостта им. Той е с доста високо наличие на магнезий, който поддържа имунната система здрава и подкрепя работата на сърцето. Най-полезната част от ядката е кората, по тази причина би трябвало да се яде необелена. Интересното е, че бадемите могат да понижат вредата, която тютюнопушенето предизвиква на тялото. Но не забравяйте, че с цел да запазите младостта, е належащо да се откажете от неприятните си привички.
 Храните, които могат да забавят побеляването на косата Храните, които могат да забавят побеляването на косата
Всеки от нас желае да има здрава и красива коса, а побеляването и е част от естествения развой, който се случва с придвижване на възрастт...

Лимон

Не е загадка, че лимонът съдържа доста витамин С. Това е главното му преимущество. Витамин С е един от най-мощните антиоксиданти. Има противовъзпалителни свойства и е в положение да укрепи имунната система. Лимонът е доста потребен за тези, които страдат от желязодефицитна анемия. Самият артикул не е богат на този детайл, само че съставът му оказва помощ на жлязото да се всмуква по-добре. Лимоновата кора също е изключително потребна, тя може да понижи риска от развиване на рак на кожата.

Магданоз

Много хора подценяват изгодите за здравето от магданоза. Междувременно той е отличен източник на антиоксиданти, които могат да забавят стареенето. Той е изключително потребен при проблеми с бъбреците, оказва помощ за задържане на калция в тях. Много скъпо е и етеричното масло от магданоз – защищава от бактерии и вируси, а също по този начин понижава подпухналостта. Но с цел да може всяка зеленина да даде оптимално количество потребни свойства, е належащо да я  дъвчете или смилате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР