Оказва се, че екранната страст между Емануела и партньора й

...
Оказва се, че екранната страст между Емануела и партньора й
Коментари Харесай

Емануела спи с партньора си от „Денсинг Старс“

Оказва се, че екранната пристрастеност сред Емануела и колегата й в „ Денсинг Старс “ – Иван Карастоянов, се е пренесла и в леглото. След като палавата певица си го харесала, тя бързо го свалила и преспала с него. За никого не е загадка, че фолк дивата е същинска мъжемелачка и не си поплюва, в случай че си хареса някой младок, защото си пада по нежно агнешко. За разлика от колежките си, тя не излиза със старчоци, а с 25-30 годишни лъвчета.

 

Заварката посред им се случила от раз, защото певицата незабавно си паднала по снажния Иван, а и той не се дърпал. Така тренировките на ча-ча-ча, минали в креватни, издават хора от продукцията. Това, че Карастоянов е вдлъбнат до уши по Емануела, си пролича от нежната прегръдка и целувка след края на танца им на лайфа на шоуто.

 

Емануела е известна със скандалните си връзки, които прави медийно притежание – ту се разделя, ту се събира, ту обича, ту я бият… а най-после упреква някогашните си, че са гейове. Всъщност това е коронният й номер – да плюе по половинките си, които не й обръщат внимание.

 

Припомняме, че с Мартин Елвиса изкараха дружно 5 години като през това време ту се събираха, ту се разделяха. Последното им счепкване сякаш бе финално. Блондинката обаче не може да стои без мъж, а колежките й издават, че към този момент е имала няколко мимолетни случки с левенти, измежду които и сътрудникът й в „ Денсинг Старс “. Емануела възнамерявала да „ отстреля два заека “ с Иван – хем да разтовари половото напрежение, хем да накара Елвиса да я ревнува.

 

Тя е уверена, че той ще я гледа в Денсинг Старс и по тази причина държала да се показа чудесно, с цел да му натрие носа и да го е гняв какво е изпуснал.

„ Нека ме види в буйни танци с Иван. Бившата ми свекърва е магьосница! Тя също ще ме гледа, дано завижда. Толкова години не ме одобри “, коментирала певицата пред околните си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Емануела певица Иван Карастоянов „ Денсинг старс “ Мартин Елвиса страст
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР