Оказва се, че докато уж воюва в Украйна, синът на

...
Оказва се, че докато уж воюва в Украйна, синът на
Коментари Харесай

Синът на Песков уж "воюва" в Украйна, а автомобилът му Tesla бива глобяван за нарушения в Москва

Оказва се, че до момента в който сякаш " води война " в Украйна, синът на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков бива глобяван в същото това време в Москва поради пътни нарушавания. Това разкрива уеб сайтът " Медуза " като се базира на съветски Telegram канали. 
 
Военнопрестъпникът и създател на терористичната формация " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи неотдавна, че синът на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков води война в Украйна. Той не го назова поименно, че го разказа толкоз в детайли, че за наблюдаващите не остана подозрения, че има поради Николай Чоулз, както се споделя синът на Песков.
 
Евгений Пригожин преди този момент описа, че е бил потърсен персонално от Песков, с цел да разиска с него изпращането на сина си в някоя от зоните на военните дейности в Украйна. Синът на Песков споделя в пространно  изявление  за съветския в. " Комсомолская истина ", че смята службата за собствен дълг.
 
Вестникът разгласява и фотография на 33-годишния мъж, облечен в униформа. Освен това Николай споделя пред изданието, че е направил героизъм и е получил орден " за смелост ". Според някои критици обаче липсват доказателства за включването му във военните дейности в Украйна.
 
Съмненията наподобяват основателни. За това приказва и фактът, че автомобилът Tesla Model X, който до края на март 2023 година е принадлежал на Чоулз, е продължавал да получава санкции в Москва, заяви Telegram каналът ВЧК-ОГПУ. Колата е нарушила разпоредбите на 24 юли и 6 ноември 2022 година, когато се допуска, че Чоулз би трябвало да е бил в Украйна. 
 

 
Освен това анонимни източници на ВЧК-ОГПУ, които познават сина на Песков, описаха, че той не е изчезвал на никое място. Настоящи и някогашни артилеристи от ЧВК " Вагнер " обявиха пред телеграм канала на ВЧК-ОГПУ, че Чоулс не е бил видян " нито в Соледарското, нито в Бахмутското направление ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР