Оказа се, че са фалшиви. Оказа се, че такива банкноти

...
Оказа се, че са фалшиви. Оказа се, че такива банкноти
Коментари Харесай

Бойко Борисов след скандалните фотоси на Коцев и Рашков: Който пачки вади, от пачки умира

„ Оказа се, че са подправени. Оказа се, че такива банкноти няма и олекнаха, а тук е нямам по-друго “ – това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание (НС) във връзка изтеклите преди години негови фотоси от спалнята му и скандалните снимки на Живко Коцев и Бойко Рашков, които от дни обикалят общественото пространство.
„ Народното събрание (НС) би трябвало да прояви темперамент и да се слушаме в доклана на Международния валутен фонд (МВФ) и да спрем с тези безумни харчения на пари.
Трябва да свалим недостига до 1%. Това, което са рекомендациите!
Вместо това се оказа, че няколко милиарда са изхарчени в последните дни.. и са ни подвели, че имаме 9 милиарда, а те са 6 “, съобщи той.
„ Държавата има под 2 милиарда, с които разполага. Това ни е наследството “, отсече той и добави: „ Проблемите са извънредно огромни. Това не е нищо предизборно – споделям го с паника.
Но приветствам новия финансов министър, че остави шефа на Национална агенция за приходите “.
„ Ние постоянно сме държали да има мазнинка, да има ресурс. Има няколко доста значими законопроекта в идващите дни и тук ще излезе, че пари от Плана за възобновяване са харчени за пенсии, с цел да се изкарат сътрудниците, че са доста положителни “, изясни Борисов.
„ Отново се връщам на своето предложение Мария Габриел и Асен Василев да остане в този кабинет, с цел да може да си изсърбат това, което са надробили. Или да си го поправят “, добави той.
„ Няколко милиарда отпътуваха за няколко дни, само че в някои медии го няма, не се разяснява. Присъдружните им медии им вършат неприятна услуга на сътрудниците, тъй като, когато свикнеш да живееш безнаказано, стигаш до това, че имаме един огромен проблем. А на нас ни викаха, че хвърляме пари от джипките “, възмути се Борисов.
„ Аз се доверявах на това, което той на срещите и идваше и излагаше. Едва по-късно разбрахме с сътрудника Сабрутев, че в действителност милиард и 200 са извадени от районното министерство, че са върнати единствено 400.
Че и даже за общините ни е подвел. Разбрахме за източването на енергетиката и доста други неща, но… “ – по този начин Борисов отговори на въпрос още ли мисли, че Асен Василев в най-хубавият финансов министър – както го назова преди време.
„ Има доста хубави поговорки. Това е национална мъдрост – който нож вади, от нож умира! Който пачки вади, от пачки умира, вола рие – на гърба му пада, който гроб копае, в гроб пада “, разяснява Борисов.
„ Аз против сътрудниците, с които девет месец направихме и положителни неща, няма да кажа нищо “ – добави той по адрес на ПП-ДБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР