Охранителят от Монтана ще заживее за една седмица с вманиачена

...
Охранителят от Монтана ще заживее за една седмица с вманиачена
Коментари Харесай

Риалити звездата Емил Каменов променя имиджа в Смени жената

Охранителят от Монтана ще заживее за една седмица с вманиачена в чистотата и подредбата стопанка от Сливен

Емил Каменов, прочут с присъединяване си в редица ТВ формати, се впуска дружно с половинката си Ивета в следващо риалити предизвикателство – общественият опит Смени дамата, тази сряда, 4 април, от 21 ч.

В шести епизод на предаването Ивета Талазова, дамата, която съумя да опитоми охранителя от Монтана, и за която удоволствието от живота е по-важно от домакинската работа, ще се замени за една седмица с вманиачена в чистотата и подредбата брачна половинка от Сливен, за която къщната работа е предопределение, а гостите са непотребен притежател на бактерии.

Сблъсъкът на тези два радикално противположни модела на живот ще подложат двете фамилии на трагични тествания, като нееднократно известният с избухливостта си Емил Каменов ще бъде предизвикан от „ новата “ си брачна половинка Нина по болните му тематики – насилието върху нежния пол и известността на риалити героите.

Емил Каменов и Ивета Талазова са дружно от година и половина. Любовта им пламва в обществените мрежи, когато Ивета е дистрибутор на колаген, а Емо - защита на университет в Лондон. Ивета има наследник от предходния си брак с футболната легенда на Левски - Илиян Стоянов – Коловати - 11-годишният Александро.

Ивета и Емил се надяват скоро да се радват и на общо дете. В връзките и семейството им царува естетика. В дома им в София няма правила, а те са единомислещи, че най-ценното за една връзка е общественият живот.

Нина и Стоян Христови са техните противположности – имат три деца, нямат другари и ненавиждат посетители у дома. Нина чисти всекидневно, тъй като подредбата на дома й е най-важното нещо за нея. От 18 години тя е на непрекъсната и последна диета, само че физическата й уязвимост не пречи на това тя да има последната дума.

Съпругът й Стоян е склонен с безусловно всичко, което жена му каже. Нина страни оптимално от обществения живот и благодари на Господ, че й е отредил ролята на стопанка.

Основните тематики на конфликт по време на размяната сред двете фамилии ще бъдат рисковата позиция на Нина да подрежда всичко по конец и цвят, нежеланието й да кани посетители в къщата си и отводът й да се храни с дни.

Емил Каменов ще бъде заставен да се преценява със странностите на „ новата “ си брачна половинка, само че нещата ще излязат отвън надзор, когато Нина загатне, че първият мъж на Ивета е по-популярен от него. В каква дискусия ще влязат Емил и Нина, до момента в който четат Истанбулската спогодба, и дали Ивета ще успее да се оправи с високите условия за непорочност в „ новия “ си дом, феновете на bTV ще схванат в сряда, 4 април от 21 ч. по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР