Огромното количество дъжд, което падна в региона на Пловдив и

...
Огромното количество дъжд, което падна в региона на Пловдив и
Коментари Харесай

Страшно ВИДЕО! Дрон засне силата на река Чая, минути преди да залее Катуница

Огромното количество дъжд, което падна в района на Пловдив и Смолян, подвигна равнището на реките. Любител снима с дрон мощта на река Чая в региона на Асеновград. Видеото е направено часове, откакто реката завлече автомобил, оповестява Trafficnew.bg.
Ето и самото видео:

Бедствено състояние е оповестено в община Садово поради скъсана дига на река Чая край Катуница. Реката бе заляла път в селото, като във водата бе заседнала кола.
Пътят, който свърза Свиленград и Пловдив с Катуница, е залят и затворен. Залети са и аграрни земи, потърпевши са икономически постройки. Землището на село Катуница е наводнено.Има възможност да наводни и Садово, само че към този момент евакуация не се постанова.
Реката излиза от коритото още от Бачково, като един автомобил бе отвеян от придошлата вода. В същото време в обитаемото място е евакуирано едно семейство, което живее в най-ниската част на селото. Дъждът в Родопите е спрял, само че водата продължава да приижда от Смолянска област.
Обявеното бедствено състояние остава в действие за Съединение, Чепеларе и Смолян.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР