Огромно влияние за цялостното ни здраве има начинът на живот

...
Огромно влияние за цялостното ни здраве има начинът на живот
Коментари Харесай

5 напитки и рецепти за СИЛЕН ИМУНИТЕТ, които може да консумирате всекидневно

Огромно въздействие за цялостното ни здраве има методът на живот и хранене. Препоръчително е да залагаме на храни, богати на витамини и потребни субстанции, които в допълнение ще ни снабдят и с сила. Представяме ви 5 питиета и предписания, които може да консумирате всекидневно, с цел да запазите имунитета си мощен. 

Напитка с морков, портокал, лимон и парче корен от джинджифил
 Подобрете имунитета през грипния сезон с тези 5 лесни стъпки! Подобрете имунитета през грипния сезон с тези 5 лесни стъпки!
Есента е тук, времето е студено и влажно и сме податливи на настинки и разболяване. А и с грипния сезон, изобщо не се разбираме, в случай че не...

Този сок е зареден с редица витамини, нужни ни, с цел да преминем сполучливо през сезона а настинките и гриповете. Джинджифилът има антимикробни и противовъзпалителни свойства, които подкрепят усилването на имунитета при битката с гриповете и настинките. Сокът е богат и на витамини, някои от които А, В, С.
Прибавете всички артикули в сокоизстисквачката и за край прибавете мед или куркума на прахуляк по желание. Спрямо желанията ви, може да променяте количеството на обособените съставки.

Напитка от моркови, ябълки и джинджифил

Супер детоксикиращ сок, който е добре да одобряваме отвреме в точния момент и даже всеки ден, с цел да поддържаме вярната функционалност на храносмилателната система. Имайте поради, че коренът от джинджифил би трябвало да се обели авансово, а количеството на съставките още веднъж е по отношение на вашия усет. Добавете и малко канела, в случай че сте почитатели на усета. Тя в допълнение ще спомогне за поддържането на мощен имунитет, уравновесена кръвна захар и налягане.

За мощен имунитет и хидратация

За тази напитка ще са ви нужни:
•    Половин краставица;
•    Няколко листа маруля;
•    2 стръка селъри;
•    2 ябълки;
•    1 портокал.
 Силен имунитет и младост: 10 храни с високо наличие на витамин Е Силен имунитет и младост: 10 храни с високо наличие на витамин Е
Витамин Е е открит през 1922 година и в началото е признат като вещество, което предизвиква здравето на репродуктивната система. Тази хипотез...

Не е по всеки усет, само че пък ще ускори имунната ви система и ще способства за нужното хидратиране на тялото. Сокът съдържа още скъпи витамини, минерали и фибри.

Напитка, богата на калий и желязо

Калийят и желязото също са от значително значение за положителното ни здраве. Затова, какво по-хубаво от това да си ги набавим посредством апетитен сок? Ще ви трябват 2 домата, шепа пресен спанак, сок от 1 лимон, няколко листа босилек. Доматите ще ни снабдят с нужното количество калий, а спанакът – с желязо. Блендирайте всички съставки и сокът е подготвен за консумация. По предпочитание може да добавите и щипка черен или червен пипер, както и парче корен от джинджифил.

Напитка за повече сила и мощен имунитет

С идването на есента, силата ни стартира последователно да отслабва, както и имунитетът ни заради промяната на времето и други фактори. Често се усещаме бавни и изтощени, без да има причина, по тази причина е добре да възвърнем силата си посредством някои потребни питиета. Такава е да вземем за пример фрешът от цвекло, моркови, портокал, корен от джинджифил и добавка канела по избор. Смесете всичко в сокоизстисквачка и сте подготвени за консумация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР