Огромно признание получи президентът на родната централа по олимпийско таекуондо

...
Огромно признание получи президентът на родната централа по олимпийско таекуондо
Коментари Харесай

Слави Бинев оглави Европейската полицейска таекуондо федерация

Огромно самопризнание получи президентът на родната централа по олимпийско таекуондо Слави Бинев. Той бе определен за водач на Европейската полицейска таекуондо федерация, което автоматизирано го прави и вицепрезидент "Ex Officio " на Световната федерация. Новината идва от Република Корея, където е централата на Световната Федерация WTPF.

Целите на Полицейската таекуондо организация включват разпространяването на таекуондо, като бойно изкуство, което построява основни качества за всяка персона и войник. Като част от просветителните, полицейски и армейски дисциплини, посредством правилата си, таекуондо става поръчител за създаване на дисциплинираност, военен дух, почитание, храброст и достолепие. Освен това се дава опцията, взаимно с WPTF да бъдат разработвани стратегии за възстановяване на качествата на физическото положение на чиновниците на полицията, армията и службите за сигурност.

Огромна опция и чест е за страната ни, че точно българин е фактор в развиването на спорта и бойното изкуство таекуондо както в европейски, по този начин и в международен проект.

Поради потвърдените качества и сполучливо изпълнените амбициозни цели в името на таекуондо Слави Бинев е и единственият представител без корейски генезис член на борда на шефовете на Световната таекуондо централа (KUKKIWON). Той заема и виновните постове - президент на Професионална таекуондо федерация - Европа, вицепрезидент на Европейски таекуондо съюз.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР