Огромни розови плюшени мечки, розови сладки, куп цветя, розова спортна

...
Огромни розови плюшени мечки, розови сладки, куп цветя, розова спортна
Коментари Харесай

Николета съживи Барби и Кен! Спретна парти за чудо и приказ за рожденичката Никол

Огромни розови плюшени мечки, розови сладки, куп цветя, розова спортна кола – Николета стовари всичко това и още доста в краката на своята щерка Никол по случай 6-ия й рождения ден, видя HotArena.

Една от най-сексапилните българки подари на дъщеря си паметен рожден ден. Лозанова се бръкна супер дебело, с цел да зарадва най-любимия си човек за празника. Ни Ло нае частна зала, която бе украсена тъкмо като приказния свят на Барби. Щом пристъпи помещението, с цел да посрещне гостите си, дребната Никол напряко онемя. Облечено тематично в розово, детето на Лозанова и Божинов не можеше да повярва какво е сътворила майка й за нея. Но играчките, купищата сладки храни и макетите не бяха всичко.

Изведнъж на празненството се изтипосаха Барби и половинката й Кен. „ Да съживиш Барби и Кен – допустимо е, когато цената е усмивката на лицето на Никол “, написа Николета, която пусна и фрагменти от празника в мрежата.

Тъй като таткото – Валери Божинов не съумя да участва, дребното момиче незабавно му звъннало по телефона, с цел да опише за чудесната изненада, която е получила за рождения си ден. Самата Николета е издирвала повече от 3 месеца лица, които да наподобяват съвсем като кукли. За да ги повика на празненството, тя платила голям хонорар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР