Огромна трагедия покруси семейството на Валери Божинов. Вчера той изгуби

...
Огромна трагедия покруси семейството на Валери Божинов. Вчера той изгуби
Коментари Харесай

Огромна трагедия: Валери Божинов изгуби баща си! (СНИМКИ)

Огромна покруса покруси фамилията на Валери Божинов. Вчера той изгуби биологичния си татко - Емил Божинов, който си отиде от рак на 59 години, още напълно млад, показват съчувствието си негови познати. Емил се е борил с тежката болест от години, само че очевидно тя е взела превес.

Помним, че преди време самият Валери Божинов беше разказвал, че са разкрили израстък в гърлото на татко му и му е била направена интервенция в известна столична клиника. След това към името му спря да се шуми, самият футболист мина в " сянка ", само че през днешния ден тъжната новина изненада мнозина.

Знаем, че Емил Божинов и майката на Валери - Пепа, се разделят, когато той е още дребен, а след време дамата се дами още веднъж. Вторият татко на Божинката е Сашо Ангелов, който към днешна дата е треньор на ФК Добруджа, където тренира и синът на Валери Божинов и Алисия.

Колкото до връзките на Валери с същинския му татко, това, което се знаеше е, че двамата не са изключително близки, в смисъл, че не прекарват времето си през ден дружно, само че пък са запазили положителните си връзки.

След тежкия удар Валери получи поддръжката на двете си най-близки дами - Николета Лозанова и Алисия, които го подариха с децата му Никол и Валерко. Искрени съболезнования към Валери и фамилията му от екипа на Razkritia.com!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР