Огромна сума пари изхвърли погрешка на боклука служител на голяма

...
Огромна сума пари изхвърли погрешка на боклука служител на голяма
Коментари Харесай

Невероятно, но факт! Служител на голяма фирма метна цяла торба с пари на боклука в София, а после...

Огромна сума пари изхвърли простъпка на боклука чиновник на огромна компания в столицата преди няколко дни, оповестява „ Телеграф “.

Когато в офиса открили, че пачките липсват, се юрнали да ги търсят в контейнера, само че той към този момент бил изпразнен от предишния малко преди този момент боклукчийски камион. Разсеяният чиновник и сътрудниците му потърсили подпомагане от Столичния инспекторат и за тяхно благополучие бързо било открито в кой тъкмо камион на коя почистваща компания е събрал сметта. Служители на компанията тръгнали след него и в последна сметка съумели да си съберат парите от сметището.

Оказа се, че това надалеч не е единствен сходен случай. Преди време при разчистване в дома си жена е изхвърлила в контейнера за боклук пари, скрити в кутия за обувки. Столичани са пращали в кофата за отпадък и документи, злато, бижута. Някои късметлии също са успявали да си ги намерят, даже откакто към този момент били вдигнати от камиона за боклук.

Не са малко и случаите, в които хора са си изтървавали ключове и документи в улични шахти. В такива обстановки се постанова да изчакат да дойдат служащи, които да отворят шахтата, с цел да могат хората да си приберат нещата.

На телефона на Столичния инспекторат постоянно се получават и нелепи, даже куриозни сигнали. Един от последните е отпреди седмица, когато гражданин на „ Люлин “ алармирал, че над квартала прелетели извънземни. Преди време пък различен жител съобщил за видяна ламя на Витоша. Не липсват в последно време и позвънявания от столичани, преместили се да живеят в някои от софийските села. Част от недоволствата им също са неуместни – да вземем за пример че в селото кукуригат петли и ги будят.

Наскоро пък се обадила жена от Видин, която се оплакала, че не може да откри посочения ѝ адрес в София, на който би трябвало да отиде. Макар че това не е част от отговорностите им, инспекторите хванали да търсят адреса и открили, че посоченият бул. е със заменено име. Все отново съумели да го открият на една от старите карти на София, с които разполагат, и упътили дамата. Нямало по какъв начин да оказват помощ обаче на мъж, който им позвънил да търси подпомагане по бракоразводното си дело.

На ден в инспектората се получават към 300 сигнала. Фалшивите са към 2-3 %. Най-често хората търсят подпомагане за проблеми с боклука, поправки на улиците, дупки, паднали клони.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР