Огромна популярност трупа българската актриса Гюлсим Али, която стана звезда

...
Огромна популярност трупа българската актриса Гюлсим Али, която стана звезда
Коментари Харесай

Русенка жъни успехи в турска сапунка! Гюлсим Али стана най-популярната актриса сред телеманите

Огромна известност натрупа българската актриса Гюлсим Али , която стана звезда в турския сериал „ Планината на сърцата “. Гюлсим е родом от Русе и сега сапунката, в която взе участие, се излъчва по една от най-големите малките екрани в южната ни съседка.

Вече се снимат нови епизоди и русенката не крие, че няма нито момент свободен за себе си. Тя се е отдала напълно на кариерата си и няма гадже, само че пък за сметка на това кариерата й се развива шеметно.

Нямам време даже за обществените мрежи, защото продължаваме фотосите на сериала, в който имам основна роля. Работим крепко и към този момент сме доста изтощени, само че поддръжката на публиката ми дава сили и ме прави доста щастлива. Радвам се, че ме поддържат даже хора, които не могат да гледат сериала на техния език и евентуално не схващат “, щастлива е Али .

През последните седмици русенката стана толкоз известна, че към този момент се радва на над 1 милион почитатели в Инстаграм. В „ Планината на сърцата “ Али се превъплъщава в ролята на Дилек , а сериалът споделя за историята на трима братовчеди Танер, Рамазан и Вейсел, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР