Огромна излагация трябва да търпи Симеон Сакскобургготски, който винаги се

...
Огромна излагация трябва да търпи Симеон Сакскобургготски, който винаги се
Коментари Харесай

Царят е сломен! Единствената му дъщеря влиза в затвора? Калина е в ужас

Огромна излагация би трябвало да търпи Симеон Сакскобургготски, който постоянно се е имал за цар на България, въпреки публично страната ни от дълго време да не е монархия. Дъщеря му Калина бе хваната от катаджии да кара пияна в Борово.

Там е отседнала в хотел, който е благосъстоятелност на татко й, само че го отдава чартърен. Наемателят е удостоверил пред служителите на реда, че царската дъщеря е била пияна. Те я разказват още като несъответстваща и нападателна.

Промилите алкохол, които дрегерът е отчел, са 1,5, което е голямо количество алкохол в кръвта. Затова Калина е отказала да даде кръвна проба.

Към момента има възможност даже за ефикасна присъда, тъй като Калина се е пробвала да понижи промилите си принудително. Съпругът й пристигнал и почнал да я тъпче с кисело мляко, което е способ за събаряне на % алкохол в кръвта.

За сходно нарушение може да се даде отнемане от независимост от 1 до 3 години, плюс санкция от 1500 лева Освен това се лишава шофьорската брошура за няколко години.

Според осведомени Симеон Втори бил в потрес от дейностите на единствената му щерка. Той потопен в земята от позор и се молел единствено тя да не влезе в пандиза.

Калина е имала шанс, че няма жертви от скандалното й държание. Защото в противоположен случай пандизът щеше да й е сигурен.

Инфо: Lupa.bg, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР