Огромен трибагреник озарява фасадата на пловдивско училище в навечерието на

...
Огромен трибагреник озарява фасадата на пловдивско училище в навечерието на
Коментари Харесай

В навечерието на 3 март: Българският трибагреник озарява фасадата на пловдивско училище

Огромен трикольор озарява фасадата на пловдивско учебно заведение в навечерието на Националния празник на България. Ръководството на СУ „ Пейо Яворов “ споделя пред TrafficNews , че патриотичната концепция се зародила предходната година директно преди 3 март. Инициативата им получила доста позитивен отзив и по тази причина ще бъде осъществена и през идните дни.
Прочетете още
„ Решихме по този метод да напомним на пловдивчани, които минават в региона на СУ „ Пейо Яворов “, че ние сме българи и би трябвало да пазим и тачим националните ни знаци. В тъмните часове на денонощието посредством светеща апаратура трикольорът ще обагри по вертикалата фасадата на учебното заведение.Успоредно с това се стремим на всички празници да разпъваме физическо знаме, което е много огромно. Него инсталираме от другата част на постройката – като простира от последния етаж до партера. Така всичко,които минават по бул. „ България “ могат да се насладят на тази патриотична демонстрация “, декларира шефът на Пламен Стоилов.



Учениците доста въодушевено одобряват всяка форма на удостояване на националните ни знаци и празници. „ Трябва да видите живеца, с който създават плановете си, свързани с патриотични хрумвания и желанието, с което ги споделят с останалите. Най-малките, в начален стадий, са готови за възрастта си и съм сигурен, че биха могли в бъдеще да ползват тези послания “, добавя той. По думите му учителите също ефективно се включват с начинания, които целят да им предадат значими уроци, изграждащи едно интензивно гражданско общество.

„ Искаме и на тях под някаква форма да им напомним, че са носители на българския дух. Понякога е хубаво да си подсещаме това с всички произлизащи от това последствия, като би трябвало те да са повече положителни. Ако желаеме да доближаваме до позитивен резултат в бъдеще е добре да минем през предишното, да си припомняме значимите моменти в нашата история “, споделя още Стоилов.



Директорът на СУ „ Пейо Яворов “ припомня, че в навечерието на Националния празник би трябвало да осмислим значимостта да бъде единни и още веднъж да опитаме да изградим изгубената във времето единодушие.

„ Единственият метод, по който можем да вървим напред, е, когато сме обединени и дружно действаме задачите, които са ориентирани за нас, нашите деца и тези, които ще дойдат след нас “, заключва Стоилов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР