Огромен скандал беляза празненството за шампионската титла на Манчестър Сити

...
Огромен скандал беляза празненството за шампионската титла на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Огромен скандал: Биха вратаря на Астън Вила след титлата на Сити

Огромен скандал беляза празненството за шампионската купа на Манчестър Сити във Висшата лига. След успеха с 3:2 след поврат над Астън Вила, която подсигурява първото място за отбора на Пеп Гуардиола, почитатели на „ жителите “ нахлуха на терена.

Това стана до момента в който футболистите на „ виланите “ към момента не се бяха изтеглили от игрището. Така вратарят на отбора от Бирмингам Робин Олсен стана обект на физическа офанзива от страна на последователите на Манчестър Сити. Нападението се вижда от фрагментите, показани от „ Скай Спортс “.

Дори и стюардите и намиращият се наоколо треньор на Астън Вила не съумяха да предотвратят офанзивата против 32-годишния шведски народен вратар. От фрагментите излиза наяве, че Олсен понася няколко удара в главата.

Ръководството на Манчестър Сити се извини на гостите от Бирмингам и разгласи, че стартира следствие на случая. Ще бъдат прегледани записите от охранителните камери и виновниците ще понесат своите санкции.

В същото време една от звездите на Манчестър Сити - Рияд Марез, разяснява страстите след купата на " небесносините " през сезон 2021/2022. Алжирецът също по този начин жегна Ливърпул, който бе огромният съперник на " жителите ".

„ Ливърпул е вманиачен, необикновен тим. Знам, че ни ненавиждат. Писна им от нас, тъй като в случай че не съществувахме, щяха да печелят всичко всяка година. Но ние в никакъв случай няма да изпуснем своето, ние сме тук на шампионския подиум. Ще бъдем тук и идната година “, сподели Марез пред „ Canal+ “.

Манчестър Сити завоюва трагична победа над Астън Вила с 3:2, откакто навакса пасив от 0:2, в последния кръг на Висшата лига и резервира преднина от една точка пред Ливърпул.

" Гражданите “ към този момент имат осем трофеи в историята си, четири от които в последните пет сезона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР