Огромен пожар гори в товарния терминал на пристанището в Новоросийск,

...
Огромен пожар гори в товарния терминал на пристанището в Новоросийск,
Коментари Харесай

Огромен пожар избухна в пристанището в Новоросийск

Огромен пожар гори в товарния терминал на пристанището в Новоросийск, заяви съветският „ Комерсант “ с позоваване на Министерството на изключителните обстановки. Според пресслужбата на министерството пожарът е избухнал от запалването на дървени палети на територията на терминала на улица „ Макаров “.
Прочетете още
Съобщението за пожара е получено от диспечера на 18 август в 09:02 часа. Пристигналите на място пожарникари открили, че площта на пожара е достигнала към този момент 1300 квадратни метра. За ликвидирането на пожара са изпратени 42 души и 14 единици специфична техника, оповестява " Комерсант ".

Черни стълбове от пушек се виждат от разнообразни елементи на Новоросийск.

Военноморските сили на Украйна оповестиха по-рано този месец 6 съветски пристанища на Черно море за " рискова военнорискова зона ", измежду тях попадана и пристанището в Новоросийск, което реализира до 30 % от износа на Русия на недопечен нефт по море. Изнасяните размери отиват главно за Турция и Южна Европа, включително и за " Лукойл4 в България. Засега управляващите не са свързали случая с интензивност на ВСУ или ГУР в този регион.

Крупный пожар в грузовом терминале в Новороссийске - на площади в 1,3 тысячи квадратных метров горят деревянные поддоны
— Пан Пачковский (@Q0MT6pFmbVqynsM)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР