Огромен екип на полицията издирва заподозрения за шестте убийства в

...
Огромен екип на полицията издирва заподозрения за шестте убийства в
Коментари Харесай

Откритото тяло в р. Искър вероятно не е на Росен Ангелов

Огромен екип на полицията търси обвинения за шестте убийства в Нови Искър Росен Ангелов. Преди два часа в река Искър край Владо Тричков беше открит мъртвец на мъж, само че по непотвърдена информация това не е Росен Ангелов. Районът е покрай Нови Искър и до Луково, където се намира къщата, в която последно е живял издирвият. От следствието стана ясно, че Кети Кюхова е била неговата първа жертва.

На място е репортерът ни Милена Кирова.

Информацията от последния час по отношение на тялото,открито във водите на р. Искър, е извънредно нищожна, съобщи репортерът на Българска национална телевизия Милена Кирова. Първоначално имаше догатки, че тялото е на търсения на шесторното ликвидиране в Нови Искър, само че от локални хора стана ясно, че преди месец е липсващ човек и това най-вероятно е неговото тяло. На този стадий никой не е удостоверил информацията.
Христо Христов: Около месец и половина минава едно момче тук и ме пита: Изчезнал братовчед му от квартал Гниляне, Корейската махала и вика „ да знаете някъде тук да са видели това-онова “, крещя „ нищо не знаем “ и братовчед му бил и потегля да го търси. И в този момент му звъннах аз на него обаче му дава телефонът заето, несъмнено е схванал ситуацията какво е...
Българска национална телевизия: Така че допускате че това е момчето?
Христо Христов: Предполагам, че е той да. Около месец и половина нали то водата тук го спре, там го спре, че водата е плитка, шубраци има.  Открито е тяло на мъж в региона на Владо Тричков Открито е тяло на мъж в региона на Владо Тричков
Екипи, които претърсват региона за обвинения в шесторното ликвидиране Росен Ангелов, са разкрили тяло на мъж в река Искър, заяви Българското национално...

Действително акцията в последните два дни е извънредно огромна. В с. Луково екипът на Българска национална телевизия видя, че ситуацията е спокойна, само че след 12 ч. екипът ни беше помолен да напусне селото и се разпростра огромната полицейска акция. Пристигнаха военни, жандармерия и бронетранспортьор.

Къщите в селото са ситуирани върху разнообразни хълмове и са труднодостъпни. В огромна част от тях няма хора, което затруднява работата на проверяващите. Заподозряният за жестокото ликвидиране може да се крие във всяка една от тях.

Репортерът ни Милена Кирова добави, че е разговаряла с кмета на с. Луково, съгласно който най-вероятно Росен Ангелов се е самонастанил в къщата. Той има престъпно минало.
 Официално: Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър Официално: Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър
Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър, това се потвърждава с ДНК и материални доказателства. Той е работил самичък и не е имал съуча...

„ Горският човек “ - по този начин познати наричали Росен Ангелов, съобщи репортерът на Българска национална телевизия Пенка Ангелова. Той е човек с 3 присъди и няколко висящи следствия, без документи, без благосъстоятелност и работа, който не поддържа връзка с никой от роднините си. И търсен - без резултат повече от 8 години - след последната присъда, която е за блудничество с дете, осъществено в региона на с. Луково. Ето и извадки от психопрофил, който му е юридически в пандиза, където е лежал за кражба и обезчестяване:
Ивайло Иванов - шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Х итър, подъл затулен, с високо самочувствие, конфликтен...
Мотивът за убийството е персонален, безапелационни са проверяващите. Ангелов имал връзка с една от жертвите - Кети Кюхова, която е траяла към 6 месеца.
Младен Маринов - основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Има особености на характера, които го вършат изключително раздразним, когато бъде отритнат. Следващите жертви евентуално са да се прикрие опцията да се разкрие - майката на убитата е била наясно с тази връзка.
Според разкритията досега Кети Кюхова е убита първа. Едва по-късно тялото е откарано с джипа и хвърлено в кладенеца, където беше намерено. Според проверяващите килърът е претърсвал къщата методично, разбивал порти, с цел да в профил всички вероятни очевидци. Предполага се, че 16-годишната Нанси и приятелят ѝ, които бяха открити на втория етаж, са пробвали да се скрият. Има данни от аутопсиите и за опозиция.

Всички са простреляни по няколко пъти, в това число с така наречен „ надзорен изстрел “ в главата. Гилзите са от един и същи револвер, който не е открит. Извършителят не е бързал, направил е опит да почисти, като даже събрал част от гилзите. И съгласно проверяващите - не е имал съизвършител.
Борислав Сарафов - зам.-главен прокурор и шеф на Националната следствена работа: Всички сътрудници вложиха душа и сърце, оптимален професионализъм, с цел да бъде разкрито и потвърдено огормен размер процесуално-следствени дейности потвърждава по безспорен метод авторството. Извършител е росен Желев Ангелов.
По случая са назначени над 90 експертизи, направени са няколко огледа на мястото на престъплението, десетки претърсвания на жилища и местности, разпитани са повече от 20 очевидци.

56-годишния Росен Ангелове родом от балчишкото село Змеево. Напуснал е родното си село преди 30 години и локалните оттогава не са го виждали. В момента в селото живеят негови братовчеди, които също не поддъжат контакт с Ангелов.

Полицията остава на място, нашият екип - също.

В целия регион е засилено полицейското наличие, защото обвиненият е евентуално въоръжен и рисков. Органите на реда молят всеки, който има информация за него, да алармира Министерство на вътрешните работи.
 Продължава огромната акция по залавянето на Росен Ангелов Продължава огромната акция по залавянето на Росен Ангелов
Продължава издирването на обвинения за шесторното ликвидиране в Нови искър Росен Ангелов. След заседание тази заран в Столична дирекция на вътрешните работи, в което са взели участие прем...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР