Ограниченията за вътрешни пътувания във Франция, наложени заради пандемията, се

...
Ограниченията за вътрешни пътувания във Франция, наложени заради пандемията, се
Коментари Харесай

Коронавирусът в Европа: Франция вдига ограниченията за вътрешни пътувания от 3 май

Ограниченията за вътрешни пътувания във Франция , наложени поради пандемията, се чака да бъдат вдигнати на 3 май, разгласи през днешния ден държавното управление след свое съвещание, съобщи Ройтерс.

Правителственият представител Габриел Атар сподели още, че администрацията на президента Еманюел Макрон се придържа към решението си питейните заведения и заведенията за хранене да стартират да обслужват клиенти навън към средата на май. Освен това кабинетът е решил да подлага на проби за ковид идващите от Индия, с цел да предотврати проникването на нов вид на вируса, добави Атал.

В събота френското държавно управление разгласи, че от 24 април ще подлага на 10-дневна строга карантина всички идващи от Бразилия. Поетапно такава мярка ще се постанова и за пасажерите от Аржентина, Чили и Република Южна Африка, където са били регистрирани разновидности на ковид.

От идната седмица Нидерландия облекчава рестриктивните мерки, наложени за преодоляване на разпространяването на ковид, макар че броят на инфектираните към момента е висок, заяви министър председателят Марк Рюте, представен от Ройтерс.

От 28 април ще бъде анулиран настоящият в цялата страна вечерен час, а заведенията за хранене и питейните заведения към този момент ще обслужват и дребни групи клиенти на местата за сядане навън от обяд до 18 ч., добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР