Ограничен брой, уникални дизайнерски елементи, специфични за пазарите конфигурации: за

...
Ограничен брой, уникални дизайнерски елементи, специфични за пазарите конфигурации: за
Коментари Харесай

50 години BMW M: BMW M3 и BMW M4 със специални BMW M 50 Jahre edition модели за юбилея

Ограничен брой, неповторими дизайнерски детайли, характерни за пазарите конфигурации: с цел да означи началото на шестото десетилетие на съществуването си BMW M GmbH предлага на M запалянковците по целия свят извънредна сбирка от уникати въз основата на своите високопроизводителни модели в премиум междинния клас.

Със серия вълнуващи събития, сензационни нови модели и дружно със своята международна общественост, през последните няколко седмици и месеци BMW M GmbH чества първите пет десетилетия от съществуването си. BMW Motorsport е учредено на 24 май 1972 година. Точно 50 години по-късно до този ден, компанията, в този момент известна като BMW M GmbH, показва извънредна сбирка от специфични модели като акцент на настоящия празник.

С BMW M 50 Jahre edition на BMW M3 Седан (среден разход на гориво: 10,2 - 9,8 л/100 км; СО2 излъчвания (комбинирани): 231 - 223 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEDC: - ) и BMW M4 Купе (среден разход на гориво: 10,1 - 9,8 литра/100 км; СО2 излъчвания (комбинирани): 230 - 223 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEDC: - ) М запалянковците от цялостен ​​свят могат да изразят както пристрастеността си към надпреварите, по този начин и чувствата си за традициите. Лимитираните бройки, извънредните дизайнерски детайли и самостоятелната настройка на спомагателното съоръжение подсигуряват, че всеки специфичен модел може да се трансформира в уникат, завършен в духа на самостоятелния жанр на неговия притежател.

BMW M 50 Jahre edition е основано на настоящото потомство на най-успешното моделно семейство в историята на BMW M GmbH. В световен мащаб обозначенията на моделите BMW M3 и BMW M4 са се трансформирали в синоним на High Performance в премиум сегмента на междинния клас. Специалните модели се задвижват от редови шестцилиндров мотор с технология M Twin Power Turbo, високооборотни характерности и мощ до 375 кВт/510 к.с., като според от разновидността на модела мощността се придвижва от шестстепенна механична скоростна кутия или осемстепенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic към задните колела респективно посредством M xDrive изцяло изменчиво към четирите колела.

Ексклузивният темперамент на специфичните модели е резултат на характерните за пазарите конфигурации с самостоятелни дизайнерски детайли и строго лимитирани бройки. По този метод се основават вълнуващи уникати за най-важните автомобилни пазари по целия свят. За лаковите покрития на специфичните модели е възобновена палитра от обичайни цветове от историята на BMW M GmbH. Те са комбинирани с М ковани джанти с ново, извънредно цветово оформление и с присъщи акценти в интериора.

В Европа и други подбрани търговски райони за своя празник BMW M GmbH ще предлага извънреден вид на BMW M4 Купе. Моделът с две порти на BMW M 50 Jahre Edition ще се предлага в цветовете Carbon Black, Macao blue, Brands Hatch Gray, lmola Red и San Marino Blaue. За изразителната визия способстват и М кованите джанти с двойни спици с размер 19-инча на предната и 20 инча на задната ос, които за пръв път ще се оферират в цветовете Orbit Grey мат и Gold Bronze мат.

Освен това ще бъдат създадени също лимитиран брой специфични модели на BMW M4 Купе за китайския авто пазар, които ще се оферират в цветовете Fire Orange и Stratus gray. Изборът на тези цветове е обвързван с обстоятелството, че юбилеят на BMW M GmbH ще бъде отпразнуван в годината на тигъра. М кованите джанти за тези коли в комбиниране с цвета на каросерията Fire Orange са в Orbit Grey мат, а при цвета Stratus Grau са в Gold Bronze мат.

В интериора на всички специфични модели въз основата на BMW M4 Купе за юбилея подсказват лайстните на праговете с надпис „ Edition 50 Jahre BMW M ", металният плакет на междинната подпора с надпис „ M4 Edition 50 Jahre BMW M ", както и съответните обозначения на подглавниците на серийните М Спортни седалки или опционалните предни M Carbon седалки вид „ корито “.

Специалният модел въз основата на BMW M3 Седан е завършен извънредно за автомобилните пазари в Съединени американски щати и Канада. За наличните там 500 екземпляра на High Performance спортният модел с четири порти се предлага избор от пет лакови покрития на каросерията, които припомнят на петте предшестващи модела: отVermillion Red през Techno Violet, lnterlagos Blue и Fire Orange до Limerock Grey. Всички лакови покрития на каросерията се комбинират с М ковани джанти в цвят Orbit Grey, както и подбрани BMW M Performance Parts. Тези компонентi с дизайн и технологии, въодушевени от моторните спортове, които също са част от оборудването на юбилейните модели, включват BMW M Performance Carbon челен сплитер, BMW M Performance Carbon заден спойлер и BMW M Performance ауспухови накрайници Carbon/Titan.

Специален акцент в интериора са надписът,,Edition 50 Jahre BMW M " на лайстните на праговете и М лентите на подглавниците на предните седалки и на външните седалки откъм гърба. Освен това както серийните М Спортни седалки, по този начин и опционалните предни M Carbon седалки вид „ корито “ се отличават с извънредни шевове. Металният плакет на капака на поставките за чаши на междинната подпора е с надпис,,M3 Edition 50 Jahre BMW M ", допълнен с,,1/500 ".

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР