Огледалото е част от човешкия бит и присъства във всеки

...
Огледалото е част от човешкия бит и присъства във всеки
Коментари Харесай

Защо не бива да спим срещу огледалото

Огледалото е част от човешкия обичай и участва във всеки дом. Само се огледайте какъв брой доста огледала имате вкъщи – в банята, коридора, спалнята и къде ли още не. Но замисляли сте се в миналото, че не е без значение по какъв начин тъкмо ще позиционирате у дома този предмет?

Огледалото не е просто стъкълце, пред което да поставяте грима си заран. Мистиците и гадателите имат вяра, че то е портал към други вълшебен светове.

Освен това огледалата имат и друго неизмеримо качество – те попиват силата на индивида, който се оглежда в тях. Затова могат да носят както позитивни, по този начин и отрицателни трептения.

Защо не трябва да спим против огледалото

 Сила на огледалото

Има съществени аргументи да не спите против огледало. Една от тях е, че нощем от отгледалото ви следят създания от други светове. Това може да са ангели-хранители, само че и демони. Когато се разсъните ненадейно и погледът ви попадне върху огледалото, има заплаха да видите някои от тях и да се изплашите, разясняват сензитиви.

Представете си също по този начин, че сте сънували ужасяващ призрачен сън. Събуждате се в непоносимо въодушевление и първото, което погледнете, е огледалото. Лошите ви трептения мигновено биват погълнати от него, а когато идващия път се огледате, огледалото ще ви ги изпрати назад.

Защо не би трябвало да употребяваме непознато огледало

Именно поради способността на огледалата да попиват сила и информация, не е добре да ползвате такива, които са били на принадлежали на различен човек. Хората постоянно си купуват мебели от антикварни магазини или вземат от техни родственици.

След това употребяват огледалата и не си дават сметка, че по този начин стартират да съпреживяват живота на старите им притежатели. Често пъти остарели огледала са причина в фамилията да се породят проблеми, присъщи за минали генерации, като да вземем за пример алкохолизъм, изневери и други сходни драми.

Вижте още:

- Какво предсказва счупеното огледало;

- Защо в никакъв случай да не се карате пред огледало.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР