Огладнял лос нахлу в киносалон в Аляска и изяде всичките

...
Огладнял лос нахлу в киносалон в Аляска и изяде всичките
Коментари Харесай

Лос нахлу в кино, изяде всичките пуканки. Не прости и на Макдоналдс

Огладнял лос нахлу в киносалон в Аляска и изяде всичките пуканки там, пише UPI. Животното обаче не съумя да остане неусетно – то попадна на камерите за наблюдаване.

Както описват от киносалона, лосът се скитал във фоайето и почнал да рови из боклука в търсене на храна. След това вниманието на животното било привлечено към щанда, където имало пуканки. Миг по-късно лосът изял цялата подготвена продукция, до момента в който сюрпризираният личен състав и посетителите заснемаха случката на телефоните си.

Работниците в киното почнали да удрят по стените, с цел да принудят лоса да напусне постройката. Преди да избяга, натрапникът разкрил пликче от Макдоналдс с неизядена храна. Не дал прошка и на него.

Ник Фаулър, биолог по дивата природа от Департамента за риба и дива природа на Аляска, отбелязва, че лосовете нормално се хранят с клончета, листа и други растителни материали.

„ Не знам дали фаст фуда е добър за лосове или не. Въпреки това мога да кажа с убеденост, че не е в естествената му диета “, добави експертът.

Наскоро в Аляска различен лос посети болница „ без записан час “.



За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР