Огън жената Дарина Павлова изненада любимия си Силвио Берлукони за

...
Огън жената Дарина Павлова изненада любимия си Силвио Берлукони за
Коментари Харесай

Дарина Павлова изненада Берлускони за ЧРД

Огън дамата Дарина Павлова изненада обичания си Силвио Берлукони за 84-ия му рожден ден в Рим, видя „ България Днес “.

Нашенската хубавица му изпрати безценен подарък с думите: „ Огън мъжът има празник, несъмнено, огън дамата би трябвало да го изненада ", пусна в инстаграм Дарина обща тяхна фотография.

Доскоро дългогодишният министър-председател се страхувал пъклен от коронавирус вируса и въобще не приемал хора, даже личните си деца. Сега, дни откакто изкара ковид и се снабди с антитела, политикът продължава да е деликатен и да съблюдава ограниченията срещу коронавирус.

Дарина Павлова също се тормози от вируса, само че не взима никакви съответни ограничения за себе си. След години на спекулации в медиите към връзката й със Силвио самата Павлова се изповяда с пикантни елементи пред италианския седмичник „ Оджи ". „ Никога няма да не помни тази наша първа нощ. Беше огън и жупел ", показа Мадам Мулти.

Двамата се срещнали преди повече от осем години във Вашингтон и малко по-късно почнала връзката им. Дарина счита себе си за друга от останалите любовници на Берлускони и твърди, че за нея е значимо да опази любовта сред двамата.

„ Тя може и да не е единствено физическа, значимо е да я има “, споделя казанлъчанката. Връзката сред двамата се градяла въз основата на почитание и схващане и постоянно единият можел да разчита на другия по думите на Дарина, написа „ България Днес “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР