Официално Тодор Янчев е новият старши треньор на ЦСКА 1948.

...
Официално Тодор Янчев е новият старши треньор на ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

Тодор Янчев пое ЦСКА 1948

Официално Тодор Янчев е новият старши треньор на ЦСКА 1948. Дългогодишният водач на ЦСКА одобри предизвикването да застане отпред на " алените ", които се борят да станат правоприемник на банкрутиралия достоверен отбор.
" За 46-годишния експерт това ще бъде първият първокласен отбор, който ще управлява като старши треньор. Досега той е бил отпред на Царско село, София 2010 и за малко на Спортист Св. Бил е и помощник-треньор в ЦСКА и в казахстанския Кайсар със Стойчо Младенов. Сега последният е действен шеф точно на ЦСКА 1948.
Тодор Янчев има над 380 мача във всички шампионати с алената фланелка, в които отбелязва над 30 гола. Играе на позицията отбранителен полузащитник, като се трансформира в любим на почитателите със своите лидерски качества, борбеност, себераздаване и принадлежност към алената концепция. Дълги години носи капитанската лента на ЦСКА, а в евротурнирите с " армейската " фланелка изиграва 42 мача, което е безспорен връх в алената история.

Полузащитникът е троент първенец на България с ЦСКА, както и еднократен притежател на Купата и повторен на Суперкупата на страната. В кариерата си е носил още екипите на родните Нефтохимик и Славия, на турския Трабзонспор, на гръцкия Калитеа и на датския Рандерс. Има и 17 мача за националния тим на България.

Всички в клуба приветстваме назад вкъщи огромния ни капитан – Тодор Янчев! Добре пристигнал! ", написаха от ЦСКА 1948.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР