Официално съобщение от ОД МВР Пловдив: Четирима участници в междусъседско

...
Официално съобщение от ОД МВР Пловдив: Четирима участници в междусъседско
Коментари Харесай

МВР Пловдив: Тухла е хвърлена срещу млада жена при луд скандал!

Официално известие от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив: " Четирима участници в междусъседско сборичкване са арестувани в полицията в Асеновград. Сигнал за зародилия скандал сред представители на две семейства на ул. " Росица “ бил подаден към 22 часа нощес на тел. 112. По първични данни малко преди този момент братя на 34 и 24 години се черпели с алкохол в двора си, когато тяхна 33-годишна съседка им направила забележка да не подвигат звук. Мъжете реагирали с обиди и закани и хвърлили против дамата тухла, при което в нейна отбрана се намесили родственици, на 35 и 29 години.

Двете групи взаимно почнали да се замерват с твърди предмети, само че вследствие на незабавната интервенция на екипи от районното ръководство и сътрудниците им от бранш " Специализирани полицейски сили “ спорът бил предотвратен без да има съществени последици. Пострадалата жена е настанена в болница с контузия на рамото. При огледите са открити счупвания на два прозореца и врата на жилищата на враждуващите фамилии.

Спрямо четиримата мъже е взета 24-часова мярка за неотклонение. Допълнителна информация посочила, че всички те са с престъпни прояви и осъждани. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Асеновград, формирано е досъдебно произвеждане по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс. Работата по документирането не престават чиновници от полицейското ръководство ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР