Официалният вносител на HONDA за България- Бултрако АД, организира първия по

...
Официалният вносител на HONDA за България-
Бултрако АД, организира първия по
Коментари Харесай

Събота и неделя- HONDA RIDE FEST 2019

Официалният вносител на HONDA за България- Бултрако АД, провежда първия по рода си за марката в страната HONDA RIDE FEST, който дава опция на мотоциклетните фенове да се допрян и уверят в качествата на продуктите на марката с организиран тест драйв, както и да видят за първи път онлайн новия CB500F. През този уикенд- 22 и 23 юни (от 10 до 16:00 часа), домакин на събитието е комерсиалният център на компанията на бул. България 111, а през следващата седмица самодейността се пренася в Пловдив.

"Вече разполагаме със 7 демо-модела от всички класове и считаме да превърнем HONDA RIDE FEST в традиция ", разяснява Светослав Китанов, бранд управител двуколесни в Бултрако. "Един от тях демонстрираме за първи път- CB500F. Радваме се, че възвърнахме второто си място по продажби на мотоциклети в страната с 54 реализирани на пазара бройки. Стартираме и нова услуга дружно с банка ДСК- бързи кредити до 10 000 лв., подобаващи точно за покупка на мотоциклет ".

На разположение за тест по време на HONDA RIDE FEST 2019 са моделите Monkey, Super Cub, Forza 125, CB500F, NC750X, Africa Twin и Gold Wing.



Можете да се запишете авансово на следните телефони: 02 8181980 (София) и 0882 919 057 (Пловдив)
УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: Шофьорска книжка според категорията на мотоциклета, лична карта и подобаваща екипировка
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР