Официалният трейлър на интригуващата българска продукция „Игра на доверие“ е

...
Официалният трейлър на интригуващата българска продукция „Игра на доверие“ е
Коментари Харесай

„Игра на доверие“ изненадва с емоционален нов трейлър и премиера на 17 февруари


Официалният филмов откъс на завладяващата българска продукция „ Игра на доверие “ е към този момент факт. Филмът, основан по концепция на Яна Маринова, ще излезе на огромен екран в цялата страна на 17 февруари 2023 година. В основата му стои вдъхновяващата и вълнуваща среща с персоналните истории на майка и щерка. Времената, в които живеят, са разнообразни – обществото се трансформира, само че на всяка от тях се постанова да търси своето място в него, да се бори до дъно за личното си избавление и право на автономия.

Емоционално наситената продукция с детайли на трилър отваря тематиката за психическото и физическото принуждение, постоянно скрити зад маската на положителните планове. Това е история за мощната, уверена и смела жена, която отхвърля да остане в ролята на жертва – тъй като човек няма власт над предишното, само че може да избере какво да вземе от него.

Режисьор е Мартин Макариев, а сюжетът е на Борислав Захариев. Идеята и самодейността за основаването на кино лентата са на Яна Маринова, която вплита в него епизоди от своя живот и от персоналната орис на майка си. Продукцията ще предизвика разгръщането на по-задълбочен и открит публичен диалог по тематиката за домашното принуждение и експанзията вкъщи, както и за издевателството в работна среда. Статистиката сочи, че всяка трета жена у нас има сходен опит и единствено откровеният взор към тези проблеми може да донесе по този начин нужната положителна смяна.

Двете паралелни сюжетни линии наблюдават ориста на Даниела в предишното и нейната щерка Елена в сегашното – млади дами, които търсят най-правилния път към персоналното си благополучие, само че се сблъскват с ограничавания, правила, предубеждения и напън върху най-съкровеното човешко право – правото на свободен избор.

Главните функции се извършват от Яна Маринова (Даниела), Луиза Григорова-Макариев (Елена), Владимир Зомбори и София Иванова Ласкин, а актьорският състав включва още Александър Димов, Пламен Манасиев, Христо Петков, Мария Каварджикова, Искра Донова, Малин Кръстев, Китодар Тодоров, Яна Титова и други.

Оператор е Андрей Андреев, продуцент на „ Игра на доверие “ е Яна Маринова за „ Spirit Production House “, изпълнителни продуценти са Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано. Това е идващият пълнометражен филм на съществена част от екипа, работил по супер сполучливия „ В сърцето на машината “, който събра над 120 000 фенове и е настоящото българско предложение за премиите Оскар.

„ Игра на доверие “ ще излезе на огромен екран в цялата страна на 17 февруари 2023 година.

Линк към формалния филмов откъс в YouTube:

Линк към формалната страница на кино лентата във Фейсбук:

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР