Официалният старт на зимния сезон на Витоша ще бъде даден

...
Официалният старт на зимния сезон на Витоша ще бъде даден
Коментари Харесай

Официално скисезонът на Витоша ще бъде открит

Официалният старт на зимния сезон на Витоша ще бъде даден през днешния ден, оповестиха от „ Витоша ски " на своя уеб страница.

Организаторите са подготвили специфични изненади за гостите. От през днешния ден ще проработят пистите „ Витошко Лале 1 ", „ Витошко Лале 2 ", „ Меча поляна ", „ Ветровала " и „ Витоша сноупарк ".

Поради спешен ремонт кабинков въжен превоз „ Симеоново " остава затворен. Всички цени на въжен превоз карти и билети остават непроменени от предходната година, оповестиха още от „ Витоша ски ".

От там допълват, че искащите могат да се качат в планината с рейс №66 или автомобил, само че е добре да се има поради, че пътят сред Драгалевци и хижа Алеко се затваря от полицията сред 11:00 и 14:00 часа в почивните дни.

Според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология времето ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 7°.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР