Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова смята, че

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова смята, че
Коментари Харесай

Захарова: Джен Псаки няма представа за смъртта на цивилни в Донбас

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова счита, че прессекретарят на Белия дом Джен Псаки няма визия за гибелта на цивилни в Донбас и я прикани да не приказва по тази тематика, предава

Захарова обърна внимание на изказванията на Псаки, където тя сложи под въпрос изказванията на Руската федерация за откриването на всеобщи гробове на цивилни в Източна Украйна. Според прессекретаря на Белия дом тези данни може да са дезинформация.

„ Вижте съответните материали, поискайте данните на „ американското разузнаване “, на които постоянно се позовавате. Не си позволявайте да говорите за толкоз доста трагични тематики, за които нямате визия “, сподели тя в коментар, публикуван от съветското външно министерство.

Като доказателство за думите си Захарова показва към коментара съответните фотоси.

Захарова също прикани Псаки „ да не приказва с надменност “ за гибелта в Източна Украйна. „ Никога повече не говорете с такава надменност за геополитика, когато става дума за цивилни жертви. Те са неизлекувана болежка в сърцата на бащите и майките в ДНР и ЛНР “, сподели тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР