Официалната церемония по връчването на Златните глобуси, известна като партито

...
Официалната церемония по връчването на Златните глобуси, известна като партито
Коментари Харесай

Менюто на Златните глобуси тази година ще бъде изцяло вегетарианско

Официалната гала по връчването на " Златните глобуси ", известна като " празненството на годината ", тази година ще предложи напълно безмесно меню на гостите. Ще бъде сервирана 100% растителна храна, а задачата е да се поддържа самодейността за екологична осведоменост по отношение на потреблението на месни храни и отпадъците, създавани от тях.


" Ако има метод, ние можем в случай че не променим света, то да спасим планетата. Може би ще успеем да създадем по този начин " Златните глобуси " да изпратят сигнал и да притеглим вниманието към въпроса за изменението на климата ", съобщи президентът на асоциацията Лоренцо Сория.

" Храната, която ядем, методът, по който отглеждаме храната, която ядем, методът, по който изхвърляме храната, е един от огромните приноси за климатичната рецесия ", добави той.

Годишната гала по награждаването ще се излъчи в ефира на NBC от Бевърли Хилс, Калифорния.

Матю Морган, основен началник готвач в хотела, където се организира церемонията, назова смяната в менюто изненадваща. Той обаче я приел, откакто осъзнал, че ще насочи позитивно обръщение.

Елементите от главното ядене включват гъби в раковина от кралски стриди и ризото с диви гъби, дружно с печени кълнове на брюкселско зеле и моркови. Студена чорба от цвекло ще бъде поднесена като предястие.

Холивудската асоциация за задгранична преса ще предложи вода от исландски хладилник - естествено алкален и резистентен източник на естествена изворна вода. Водата ще се сервира в стъклени бутилки за елиминиране на пластмасови боклуци в балната зала и на аления килим.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР