Официалната церемония по обявяването и награждаването на победителите в конкурса

...
Официалната церемония по обявяването и награждаването на победителите в конкурса
Коментари Харесай

Талантливи деца от Пловдив с участие в Кмет на годината

Официалната гала по оповестяването и награждаването на спечелилите в състезанието   " Кмет на годината " 2018 ще се състои на 15 ноември 2018 година в НДК. На церемонията ще пеят само две от малките-големи звезди на известната музикална школа " Арт Войс Център “ от Пловдив.

Тодор Борисов на 12 години впечатли всички с прелестното си показване на Грандиозното закриване на Webit.Festival Europe, част от Европейската седмица на цифровите технологии и нововъведенията. То ва бе водещото събитие на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз по въпросите на цифровите технологии през юни в зала " Арена Армеец ".

Мирослава Тодорова на 16 години  бе оповестена за  джаз принцесата на България в последния риалити песенен формат " Х фактор “ и завоюва сърцата на жури и аудитория с изключителната си класа, гений и усет за музика.

" Много съм щастлива! Поканата е голяма чест за пловдивската вокална школа и самопризнание за високата класа на младите и гении “, показа Руми Иванова – началник, музикален възпитател и наставник на " Арт Войс Център “.

Конкурсът " Кмет на годината " е неповторима самодейност, която започва в България през 2013 година Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-хубавите градоначалници у нас.  Специални посетители на публична гала по оповестяването на спечелилите в състезанието " Кмет на годината " са представители на Народното събрание, държавното управление, Европейската комисия, Европейския парламент, европейски общини, отличаващи се с положителни практики, които могат да се приложат у нас, държавни институции, публични организации, представители на бизнеса.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР