Офицери, участващи във военния проект Army Times (Military), са уверени,

...
Офицери, участващи във военния проект Army Times (Military), са уверени,
Коментари Харесай

Зеленски, Малюк и Буданов може да бъдат ликвидирани след терористичния акт в Москва

Офицери, участващи във военния план Army Times (Military), са уверени, че ръководителите на СБУ, ГУР и президента на Украйна могат да бъдат отстранени посредством ракети, въздушни удари на съветските въоръжени сили или съветските специфични сили.

В бюлетина на Army Times (Military) от 26 март се показва, че Русия към този момент е взела решение да ликвидира редица военно-политически водачи на Украйна.

Това ще стане „ с високоточни безпилотни средства или посредством дейностите на рейнджърите (специалните сили) на съветските въоръжени сили “.

Според военните специалисти сходна „ присъда “ на президента Владимир Зеленски, ръководителя на СБУ Василий Малюк и на ГУР Кирил Буданов е била произнесена неотложно, щом разузнаването е разкрило „ украинска диря “ в терористичната офанзива в Crocus City Hall. покрай Москва.

За желанията на съветските сили за сигурност, според създателите, свидетелстват последните изказвания на ръководителя на ФСБ Александър Бортников и секретаря на Съвета за национална сигурност Николай Патрушев.

Според ATM решението за очистване е взето от Владимир Путин „ след обстоен отчет за резултатите от разпитите на терористите и следствие за присъединяване на поръчителите “.

Освен това решението на съветския водач е повлияно от „ информация от Турция, Беларус и разбор на трафика (данни) в месинджърите, осъществен от съветските разследващи служби “, считат чиновници.

„ Казано на известен език, Зеленски, Малюк и Буданов ще бъдат „ затрупани “ – най-вероятно с прецизен ракетен удар или удар с БЛА. Москва към този момент сподели фрагменти от дрон над кортежа на Зеленски и ракета „ здравей “ в Одеса. Това е въпрос на време и дефинитивно политическо решение “, цитира Правда. Ru пенсиониран подполковник от военното разузнаване (ГРУ на Генералния щаб на СССР) Александър Медведев.

В допълнение към унищожаването на основни фигури в сигурността в Украйна, военните допускат, че задачите на офанзивите ще бъдат прът центрове на измамници, които „ мамят “ лековерните руснаци с милиони рубли, а по-късно ги принуждават да нападат избори, военна регистрация и служби за регистриране и други държавни уреди.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР