Офанзивният полузащитник Янислав Иванов ще облече отново екипа на "Кариана"

...
Офанзивният полузащитник Янислав Иванов ще облече отново екипа на "Кариана"
Коментари Харесай

Великов върна в Кариана/Ерден/ изгонения Янислав Иванов

Офанзивният полузащитник Янислав Иванов ще облече още веднъж екипа на "Кариана " (Ерден), заяви старши треньорът на карианци Веселин Великов, който е в основата на неговото привличане. Новият ментор на новака във Втора лига познава чудесно качествата на Иванов, с който са работили дружно в "Дунав " (Русе) в тогавашната „ Б” група.
За Янислав Иванов това ще бъде втори престой в отбора от монтанското село Ерден. През пролетния полусезон 28-годишният футболист бе част от тима, спечелил промоция за професионалната Втора лига. След финалната среща с "Арда " (Кърджали) от шампионата за Купата на АФЛ, изгубена с 4:5 след осъществяване на дузпи, обаче той бе освободен. Лично притежателят на клуба Милан Йосифов се разпоредил това да стане, а повода отхвърли на футболиста да извърши една от дузпите.
За последно Иванов игра в "Черноморец " (Балчик), само че неотдавна разтрогна контракта си по взаимно единодушие. Той е вторият нов футболист, който бе притеглен в "Кариана ", откакто тимът бе стихотворец от Велислав Великов. Преди него старши треньорът на карианци си обезпечи услугите на 18-годишния нападател на испанския "Хирона " Кристиян Димитров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР