Офанзивният футболист на Шефийлд Юнайтед Оли МакБърни по всяка вероятност

...
Офанзивният футболист на Шефийлд Юнайтед Оли МакБърни по всяка вероятност
Коментари Харесай

Звезда от Висшата лига преби човек на улицата

Офанзивният футболист на Шефийлд Юнайтед Оли МакБърни по всяка възможност ще бъде разследван от английската полиция, откакто в обществените мрежи се появи видео по какъв начин пребива човек на улицата. На фрагментите се вижда 24-годишният футболист заканително да върви към пешеходеца, пробва се с крайник да счупи телефона му и част от самия пердах.

Твърди се, че жертвата си е отправил груба смешка към МакБърни поради изпадането на „ остриетата “ от Премиър лийг. "Остриетата " направиха извънредно слаб сезон, записвайки единствено пет победи и реализирайки едвам 18 гола за 35 мача.

Боят с присъединяване на Оли МакБърни е станал в събота вечерта, единствено няколко часа, откакто отборът от Шефилд загуби с 0:2 като хазаин на Кристъл Палас.

Според изказванията, похитеният е с рани по лицето и насинено око, само че към момента се чуди дали да подаде тъжба в полицията. Заради публикуваното видео в обществените мрежи може да има самосезиране от страна на органите на реда, които да стартират следствие.

I absolutely love Oli McBurnie but trouble seems to follow him wherever he goes.
— tom
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР