Очевидно Земята става наистина добра в това да стои неподвижно.

...
Очевидно Земята става наистина добра в това да стои неподвижно.
Коментари Харесай

Крис Прат ще играе главната роля в римейка на Денят, в който Земята спря

Очевидно Земята става в действителност добра в това да стои неподвижно. Поне по този начин наподобява съгласно източници на " Giant Freakin Robot ", които оповестяват, че 20th Century Studios още веднъж прави римейк на научнофантастичната класика от 1951 година " Денят, в който Земята спря ". Този път Крис Прат ще бъде в основната роля на Клаату - извънземното, което идва на Земята със ужасно предизвестие за човечеството.


Римейкът би трябвало да даде опция на Крис Прат да работи отвън зоната си на комфорт. Работата му във франчайзите " Джурасик свят " и " Пазители на галактиката " на Marvel може и да го е трансформирала в екшън звезда, само че - в случай че новият римейк не се разграничава фрапантно от предходните превъплъщения - " Денят, в който Земята спря " в никакъв случай не е бил екшън филм.

Крис Прат е подписал контракт за ролята на извънземното Клаату в новия римейк на " Денят, в който Земята спря ".

Както в истинския филм, по този начин и в римейка от 2008 година, сюжетът споделя историята на извънземно, което се пробва да научи повече за човечеството. В оригинала Клаату предизвестява, че човечеството тревожи останалата част от галактиката поради възходящите си нападателни пристрастености, до момента в който в римейка извънземното желае да ни избави от екологично самоизтребление.

С други думи, Клаату не е роля, която се поддава добре на изпълнените с шегички лекомислия, с които е прочут Крис Прат.

Оригиналът

С присъединяване на починалия Майкъл Рени в ролята на Клаату, истинският " Денят, в който Земята спря " остава един от най-влиятелните научнофантастични филми в киното. Подобно на доста от най-хубавите научнофантастични филми, той е умислен като освен това от метод да се разпали детското въображение. Създадена при започване на Студената война, продукцията провокира феновете да погледнат оттатък националната еднаквост и да прегледат световната цена на безкрайната неприязън. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР