Очевидно целта е България да бъде хвърлена отново в избори,

...
Очевидно целта е България да бъде хвърлена отново в избори,
Коментари Харесай

Христо Иванов след брифинга на Радостин Василев: Очевидно целта е България да бъде хвърлена отново в избори

Очевидно задачата е България да бъде хвърлена още веднъж в избори, които безусловно нищо няма да решат. Моят апел е да не се поддаваме на този жълтаж, който се пробва да се сътвори. Това сподели съпредседателят на Демократична България Христо Иванов след брифинга на Радостин Василев, на който той пусна запис от Националния съвет на " Продължаваме промяната ". В записа, съгласно Василев, Кирил Петков изяснява, че ще изперат Бойко Борисов. Че държавното управление се синхронизира с посолствата, че Урсула фон дер Лайен е споделила, че ще се заобиколят разпоредбите за еврозоната и че, до момента в който Бойко се опасява от Гешев, ще има държавно управление.

Според Христо Иванов всички хора в България схващат, че има потребност от държавно управление и те ще продължат да работят за това. Каза, че това решение се взима мъчно, тъй като става въпрос за доста комплицирани разисквания.

А дали има съвещания с посолства за кабинет, Иванов съобщи, че персонално не е водил такива диалози и не може да интерпретира.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР