Очевидно политиката на управляващите в Столична община е насочена към

...
Очевидно политиката на управляващите в Столична община е насочена към
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Политиката на управляващите в СО е печалбарство, а не решаване на проблемите с паркирането в София

Очевидно политиката на ръководещите в Столична община е ориентирана към печалбарство, а не към решение на проблемите с паркирането в София. Това разяснява заместник-председателят на Комисията по превоз и туризъм от Българска социалистическа партия Калоян Паргов.
Поводът беше първото разглеждане през днешния ден оферти за изменение и допълнение на Наредба за организация на придвижването на територията на Столична община, импортирано от шефа на ЦГМ ЕАД Христиан Петров.

" Центърът за градска подвижност предлага наново нарастване на зелената зона за паркиране в София с 5500 места. Някак тихомълком става това, защото този път го прави посредством промени в Наредбата за организация на придвижването на територията на Столична община, разяснява Калоян Паргов.

" Очевидно е, че политиката на Столична община е ориентирана към печалбарство, а не към решение на проблемите с паркирането в София. С сътрудниците от Българска социалистическа партия нееднократно сме упорствали за по-различна политика. Защото със сегашната политика на ръководещите скоро зонирането в София с платено паркиране ще стигне до Околовръстното шосе. Това не е решение на казуса с паркирането в града ни. Цяла София не може да бъде превърната в синя и зелена зона. И от това да печели едно комерсиално сдружение, за което постоянно сме имали подозрение в прозрачността на работата му. Всъщност, работата му е надалеч и от очите на жителите, и от първокласен надзор на СОС ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР