Очевидно е, че има противопоставяне между премиера Бойко Борисов и

...
Очевидно е, че има противопоставяне между премиера Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Паскалев: Ако Цветанов признае конфликт с Борисов, единият трябва да си ходи

Очевидно е, че има опълчване сред премиера Бойко Борисов и парламентарната група на ГЕРБ, чийто водач е Цветан Цветанов. Това сподели пред bTV тази заран някогашният районен министър в държавното управление " Сакскобургготски " от квотата на Българска социалистическа партия Костадин Паскалев. Той се аргументира, като даде за образец изявлението на радикално разнообразни мнения по една или друга тематика и бламирането на няколко оставки.

" Фактически след искане на оставка до момента си е отишъл само Димитър Главчев. Всеки път се намират аргументи един или различен да бъде непокътнат. Това приказва за ясно схващане, че една парламентарна група би трябвало да бъде съхранена в целокупност, с цел да извършва волята на нейния началник ", посочи той.

Според него е обикновено Цветанов да отхвърля , че има подобен вътрешен спор.

" Ако той признае, че има спор с Бойко Борисов, единият от двамата би трябвало да си отиде ", разяснява Паскалев.

Пълен бардак е във връзка с концепциите, които се оферират от властта, акцентира още той.

" Имаме драматичен случай, оставки. По средата на това мероприятия имаме решение на премиера за увеличение на работните заплати на хората в бюджетната сфера с 10% за идната година, " на калпак ". Два часа по-късно финансовият министър афишира, че няма да бъдат увеличени с 10% заплатите, на някои ще бъдат увеличени с повече, а на други с по-малко. Същевременно от през вчерашния ден има решение на Висш съдебен съвет, че заплатите на съдиите и прокурорите ще бъдат увеличени със 17% ", означи Паскалев.

Ако Българска социалистическа партия се справяше добре, до момента това държавно управление щеше да е паднало , подлага на критика ексминистърът и опозицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР