„Очевидно, че градската организация трябва на някой, за да послужи

...
„Очевидно, че градската организация трябва на някой, за да послужи
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Градската организация беше последният бастион, който Нинова и обкръжението ѝ не владееха

„ Очевидно, че градската организация би трябвало на някой, с цел да послужи за бъдещи цели – преодоляване на партията. Това беше последният бастион, който Нинова и обкръжението ѝ не владееха “, разяснява пред БНР доскорошен водач на градската организация на Българска социалистическа партия в София и общински консултант Калоян Паргов. Той уточни, че е бил редови член, а наказването в този момент го поставя там, където постоянно е бил – в редиците на социалистите.

По думите му политика може да се прави от всяка позиция в Българска социалистическа партия.

Относно наказването, което му не разрешава за една година да заема управителни позиции в партията, Паргов е безапелационен, че обвиняванията в еднолично ръководство против него са съшити с бели конци, а обкръжението на соцлидерката работи по „ фрапантен башибозушки метод “, с което „ най-демократичната партия е стартира да се трансформира в сталинистка партия “.

За досегашния водач на градската организация на Българска социалистическа партия доводите на съперниците му са „ съшити с бели конци “ и припомнят поговорката „ крадецът вика – дръжте крадеца “.

„ Очевидно някой доста го е боязън от мен и градската организация “, счита Паргов. Неговата оценка на протичащото се е, че от присъединяване си във всяко ръководство до този миг Българска социалистическа партия излиза по-слаба. Той подсети, че на 22 март следва конференция на градската организация на Българска социалистическа партия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР