Очарователното миньонче Благовеста, по-известна с прякора си Бонбонова, от "Ергенът",

...
Очарователното миньонче Благовеста, по-известна с прякора си Бонбонова, от "Ергенът",
Коментари Харесай

Благовеста Бонбонова разкри истината за раздялата на Коцето и Райна


Очарователното миньонче Благовеста, по-известна с прякора си Бонбонова, от "Ергенът ", беше набедена като дамата, която е разделила тогавашната звездна двойка Константин и Райна. Това се случи през уикенда, когато се прокраднаха слуховете, че Блага прекарала буйна нощ с фолкпевеца, до момента в който тогавашната му половинка е била на присъединяване в заведението на същия хотел. Говори се, че тогава Бонбонова още веднъж е разиграла шоуто със "забравените гащички " и съзнателно оставила бельото си, когато Константин я изгонил от стаята и това предизвикало раздялата му с Райна.

Сега обаче Благовеста реши да разкрие дали това е същинска история, или просто легенда, до момента в който отговаряше на въпроси в Instagram под формата на стори. Тя показа малко клипче, в което изрично отхвърля това да е истина и че в никакъв случай не е разделяла двойка и няма планове да го прави.

 Бонбонова разкри истината за раздялата на Коцето и Райна - 2

Блага добави още, че слуховете за ромски генезис, какъвто някои подозират, че има, също не са истина. Но акцентира, че даже и да беше с ромско родословие, не би виждала нищо неприятно в това, написа iwoman.bg.

В сторитата си сладкото миньонче издаде и детайлности от снимачния развой на шоуто, като показа, че откровено се е вълнувала за предаването и е вярвала, че запознанството ѝ с Виктор ще бъде идната красива, любовна приказка в живота. А по отношение на сълзите ѝ на всяка Церемония на розата, тя показа, че в никакъв случай не се е чувствала толкоз прочувствена в живота си.

 Бонбонова разкри истината за раздялата на Коцето и Райна - 3

Също по този начин означи, че Венета е измежду най-близките ѝ приятелки от шоуто и разгласява цяло пояснение в обич:

 Бонбонова разкри истината за раздялата на Коцето и Райна - 4

Бонбонова не показа дали я чакат още срещи с Виктор в шоуто.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР