Очарователната Розмари, която го играе много хрисима и скромна във

...
Очарователната Розмари, която го играе много хрисима и скромна във
Коментари Харесай

Скрита лимонка! Гаджето на Розмари се оказа жена?!

Очарователната Розмари, която го играе доста хрисима и скромна във „ ВИП Брадър “, в действителност има много богат любовен живот, разбра HotArena.

Тя е същинска мистерия освен за феновете, само че и за самите съквартиранти, тъй като не приказва доста за себе си, нито за нормалните си занимания. Темата за нейното гадже е табу. Единственото, което си разреши да показа, е, че има сериозен другар в Германия.

Но може би пропусна да посочи, че става дума за жена. 33-годишната хубавица се дефинира като хетеро пред хората, само че в действителност избира да се подвизава на „ левия бряг “, безапелационни са източници от близкото й обграждане пред „ Галерия “.

В обществените мрежи Рози е дейна, само че не качва фотоси с половинката си. Според познатите й тя се тормози от реакциите на близките, по тази причина отхвърля да признае, че в действителност е привлечена повече от нежните милувки.

Според различен сигнал до изданието, Розмари снове сред левия и десния фронт. Почти цялата й компания е от гей средите, а както се видя и в риалитито, тя единствена се присламчи и правеше благи очи на Кулагин, с който се познават извън.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР