Очаквайте нов и по-вълнуващ сезон от преди, който ще ни

...
Очаквайте нов и по-вълнуващ сезон от преди, който ще ни
Коментари Харесай

Телевизиите Ни Готвят Огромни Изненади През Новия Сезон, Ето Кои Водещи Ще Ни Радват От Екрана!

Очаквайте нов и по-вълнуващ сезон от преди, който ще ни запознае с непознатите страни на едни от най-коментираните персони в България въз основата на обстоятелства и на достоверни източници. Райкова ще предава и от мястото на събитието, освен от студиото. Заложен е и обществен детайл, който ще разкрива какви образци дават на обществото обществените персони. Самата водеща се похвали в обществената мрежа с триумфалното си завръщане, което зложелатели подлагаха на подозрение.

Падат една по една и изненадите, които от конкурентната медия Нова тв гласят за новия сезон. Излиза нескрито, че в „ На кафе ” ще има още няколко водещи, които ще си партнират с Гала. Освен Ева Веселинова в будуарното предаване ще се включат Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Юлиан Константинов. Те ще разнищват най-актуалните тематики във формат от вида на Ганкиното кафене. А Гала ще води изявленията с някои от известните персони. Както и директните включвания.

От кухнята на „ На кафе ” издават, че Милен Цветков взел участие в пробите преди да бъде уволнен от Нова тв. Но поради заядливия му манталитет и високомерното поведение по време на подготовките от екипа решили да прекратят присъединяване му, педават от hotnews.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР